<

Vitajte v našej cestovnej agentúre

Ponúkame obrovské množstvo ponúk zájazdov

od renomovaných a overených cestovných kancelárií.

Ponúkame denne najnovšie zájazdy

Hľadáte super-výhodný Last Minute?

Sledujte ponuky na našom Facebooku a buďte vždy v obraze.

zobraziť ponuky
>
1 2
Mária Wagnerová MIA TOUR & REALITY
Coboriho 1, 949 01 Nitra - Polygón
0905 130014
miatour@miareality.sk

Apartmány Astra

Destinácia: Chorvátsko, Istria, Poreč
Kód zájazdu: 1056070
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Apartmány Astra

domáce zviera chladnička,minibar bicykle minigolf diskotéka volejbal tenis parkovisko detské ihrisko vodné športy na pláži plážový servis štrková pláž kamienková pláž internet, WiFi bazén
Vzdialenosť od centra: 5 km
Vzdialenosť od pláže: 100 m
Jednoposchodové apartmány v príjemnom prostredí dubov a cédrov na jednom z výbežkov Zelenej Laguny, 5 km od Poreča, spojenie je zabezpečené turistickým vláčikom, mestským autobusom alebo loďkou. Štrkové a kamenisté pláže so sprchami sú vzdialené od apartmánov 100 – 300 m, slnečníky a ležadlá za poplatok.

VYBAVENIE:
zmenáreň, v okolí recepcie wi fi zadarmo, reštaurácia v hoteli Delfin, supermarket, gril, pizzeria, cukráreň, trezor na recepcii za poplatok, internetová kaviareň, parkovanie za poplatok 1 €/deň.

UBYTOVANIE:
apartmán pre 4 osoby 38 m2 - vstupná hala s jedálenským kútom, kuchynskou linkou, chladničkou, el. sporákom a kávovarom, 2 menšie 2-lôžkové spálne (dĺžka postelí 180 cm). Každý apartmán má kúpeľňu so sušičom na vlasy, balkón alebo terasu, TV-SAT a telefón. Možnosť prístelky pre dieťa (160 x 80 cm).

STRAVOVANIE:
individuálne, možnosť polpenzie v hoteli Delfin.

ŠPORT A ZÁBAVA:
bazén so slanou vodou pri Hoteli Delfin, bazén so sladkou vodou v kempe Bijela Uvala, slnečníky a ležadlá pri bazéne zadarmo, 18 tenisových kurtov so školou tenisu, minigolf, ihriská na loptové hry, plážový volejbal, požičovňa bicyklov, vodné športy. Na terasách okolitých hotelov je každý večer zábava, disko klub Byblos je v pešej dostupnosti. Pre deti pieskovisko a ihriská.