<

Vitajte v našej cestovnej agentúre

Ponúkame obrovské množstvo ponúk zájazdov

od renomovaných a overených cestovných kancelárií.

Ponúkame denne najnovšie zájazdy

Hľadáte super-výhodný Last Minute?

Sledujte ponuky na našom Facebooku a buďte vždy v obraze.

zobraziť ponuky
>
1 2
Mária Wagnerová MIA TOUR & REALITY
Coboriho 1, 949 01 Nitra - Polygón
0905 130014
miatour@miareality.sk

Rezidencia Confalonieri

Destinácia: Taliansko, Marche, San Benedetto del Tronto
Kód zájazdu: 1056271
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Rezidencia Confalonieri

TV chladnička,minibar parkovisko detské ihrisko vodné športy na pláži piesočnatá pláž aquapark klimatizácia
Vzdialenosť od centra: 180 m
Vzdialenosť od pláže: 180 m

Nové, moderne vybavené apartmány typu trilokal, ktoré sa nachádzajú 180 m od pláže a pešej promenády. Apartmány sa nachádzajú na 1.poschodí. 

Ubytovanie: trilokal pre 4 - 6 osôb s možnosťou prístelky - spálňa s manželskou posteľou, spálňa s 2 lôžkami, obývacia miestnosť s rozkladacím dvojlôžkom a kuchynským kútom, kúpeľňa a balkón. Apartmány sú vybavené TV, práčkou a umývačkou riadu. Možnosť klimatizácie za príplatok.

Stravovanie: individuálne

 

San Benedetto del Tronto sa nachádza medzi mestami Ancona a Pescara, na hranici krajov Marche a Abruzzo. Stredomorské klimatické podmienky sú vhodné pre strávenie príjemnej dovolenky od mája do konca septembra. Mesto má bohatú exotickú vegetáciu, najmä ohromné množstvo paliem a rôznofarebných oleandrov. Z tohto dôvodu sa táto časť nazýva "Palmová riviéra". Nachádza sa tu viac ako 7000 paliem rastúcich aj na piesočných plážach. Štyri kilometre pešej promenády a cyklistické chodníky (vhodné ako pre bicykle, tak aj pre kolieskové korčule), ktoré lemujú krásnu pláž s čistým jemným bielym pieskom s azúrovo modrou morskou hladinou, ponúka ideálne podmienky pre odpočinok. San Benedetto del Tronto návštevníkom ponúka aj bohaté športové vyžitie. K dispozícii sú tenisové kurty, dráha na kolieskové korčule, športová hala, plavecký areál s krytým aj vonkajším bazénom, yacht club umožňujúci kotvenie všetkých typov plavidiel a veľa ďalšieho. Navštíviť možno aj miestne námorné múzeum. Pre milovníkov nočného života je v centre mesta i pozdĺž pešej promenády otvorené veľké množstvo piano barov, zmrzlinární, reštaurácií, barov s tanečnými programami a butiky. Ak sa vydáte pár kilometrov do vnútrozemia, budete uchvátení stredovekými mestami posadenými vysoko na vrcholkoch hôr s jedinečnými výhľadmi na pobrežie San Benedetta a Jadranského mora.