<

Vitajte v našej cestovnej agentúre

Ponúkame obrovské množstvo ponúk zájazdov

od renomovaných a overených cestovných kancelárií.

Ponúkame denne najnovšie zájazdy

Hľadáte super-výhodný Last Minute?

Sledujte ponuky na našom Facebooku a buďte vždy v obraze.

zobraziť ponuky
>
1 2
Mária Wagnerová MIA TOUR & REALITY
Coboriho 1, 949 01 Nitra - Polygón
0905 130014
miatour@miareality.sk

Camping Baldarin FKK & Textil

Mobilný dom Model A Mobilný dom Model A Mobilný dom Model A Mobilný dom Model A Mobilný dom Model A Karavan Model 1++ Karavan Model 1++ Karavan Model 1++ Karavan Model 1++ Karavan Model 1++ Karavan Model 1++
Destinácia: Chorvátsko, Cres, Osor
Kód zájazdu: 1114100
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy
Naturizmus

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Camping Baldarin FKK & Textil

domáce zviera basketbal chladnička,minibar bicykle gril, ohnisko minigolf potápačské centrum, lekcie potápania futbal volejbal stolný tenis tenis parkovisko detské ihrisko detské animácie miniklub vodné športy na pláži trezor internet, WiFi klimatizácia

Kemp Baldarin, kde si môžete naozaj odpočinúť, sa rozkladá na 20 hektároch ostrova Cres v hustom borovicovom lese, ktorý leží priamo pri krištáľovo čistom mori.
VYBAVENIE:
reštaurácia, nákupné stredisko, pizzeria, kaviareň-bar, ambulancie (jún-september), zmenáreň, trezor, prebaľovacia miestnosť, sprcha pre psíkov, vlastné grilovacie miesto, WLAN bezplatne (na recepcii a v zátoke Lucica)

Kilometer dlhá, nedotknutá skalnatá pláž, dve veľké kamienkové zátoky, rovinatá pláž

Karavan Model 1++ - 14,3 m2 obytnej plochy
Komfortný karavan, ktorý je vybavený klimatizáciou, je luxusnou verziou našich karavanov a ponúka manželskú posteľ, 3 lôžkovú posch. posteľ, kuchynský kút s riadom na varenie a jedáleň a veľkú chladničku. Nájdete tu tiež kúpeľňu s vstavaným umývadlom a vstavanú, vyprázdnenú kempovú toaletu. V markíze o veľkosti 11m2 je k dispozícii ďalší priestor.

Kempovací stôl, 5 stoličiek a 1 slnečník

Max. obsadenie - 2 dospelí, 3 deti

Mobilný dom Model A –  24 m2 obytnej plochy

Priestranné a plne vybavené klimatizované štandardné mobilné domy ponúkajú 2 oddelené spálne (1 manželská posteľ, 2 samostatné postele a 1 malá posteľ na posch.), obývací priestor s pohodlným posedením, ktorý možno premeniť na ďalší priestor na spanie, jedálenský stôl a kuchyňu (kuchynská linka so sporákom /plyn alebo elektrina/, s chladničkou), vlastnú kúpeľňu so sprchou a WC. Terasa je malá oáza relaxu. Elektrické pripojenie so zásuvkami. Väčšinou s TV.

Krytá terasa, tieň

Kempovací stôl, 6 stoličiek a 1 slnečník

Max. obsadenie - 4 dospelí, 2 deti

ŠPORT A ZÁBAVA:
tenisové kurty, minigolf, centrum potápania (15km), vodné športy, plážový volejbal a futbalové ihrisko, stolný tenis, basketbal, rybárčenie, požičovňa horských bicyklov a člnov, detské ihrisko, detská diskotéka, miniclub (júl, august)

V okolí:
Punta Križa (3,5 km), Osor (15km), Cres, Rab, okolité ostrovy (Krk, Rab, Lošinj, Pag), 100 km značených turistických ciest v okolí, zážitkové plavby loďou, delfinárium, modrá jaskyňa, denné lodné spoje na Mali Lošinj

Nudistická oblasť kempu Baldarin je vhodná len pre naturistov!