<

Vitajte v našej cestovnej agentúre

Ponúkame obrovské množstvo ponúk zájazdov

od renomovaných a overených cestovných kancelárií.

Ponúkame denne najnovšie zájazdy

Hľadáte super-výhodný Last Minute?

Sledujte ponuky na našom Facebooku a buďte vždy v obraze.

zobraziť ponuky
>
1 2
Mária Wagnerová MIA TOUR & REALITY
Coboriho 1, 949 01 Nitra - Polygón
0905 130014
miatour@miareality.sk

To najlepšie z Talianska

To najlepšie z Talianska, poznávací zájazd Námestie sv. petra, Vatikán, Rím, poznávací zájazd, Taliansko Fontana di Trevi, Rím, poznávací zájazd, Taliansko Bazilika sv. Petra, Vatikán, rím, poznávací zájazd, Taliansko Palazzo Publico, San Marino, poznávací zájazd, Taliansko Hradný kopec,  San Marino, poznávací zájazd, Taliansko Bazilika Republiky, San Marino, poznávací zájazd, Taliansko Assisi panoráma Architektúra a pamiatky, Vatikán, rím, poznávací zájazd, Taliansko Architektúra a pamiatky, Vatikán, rím, poznávací zájazd, Taliansko Architektúra a pamiatky, Vatikán, rím, poznávací zájazd, Taliansko Architektúra a pamiatky, Vatikán, rím, poznávací zájazd, Taliansko Loďka, Vatikán, rím, poznávací zájazd, Taliansko Architektúra a pamiatky, Vatikán, rím, poznávací zájazd, Taliansko Architektúra a pamiatky, Vatikán, rím, poznávací zájazd, Taliansko Architektúra a pamiatky, Vatikán, rím, poznávací zájazd, Taliansko Architektúra a pamiatky, Vatikán, rím, poznávací zájazd, Taliansko
Destinácia: Viac destinácií
Kód zájazdu: 1327913
Cena od: 624,88 €
Príplatky od: 0 €
Poznávacie zájazdy

Výber termínu

08.10.2024 7 dní First Minute 624,88 € +0 € autobusová

Popis zájazdu

Úvod:
7-dňový autokarový zájazd

Úvod:
To najlepšie z Talianska vám vyskladajú očarujúce Benátky s množstvom palácov a kanálmi s gondolami, nezabudnuteľná Florencia so skvostami renesančného umenia, úchvatný Rím so svetoznámymi pamätihodnosťami, Vatikán v plnej kráse z vyhliadky kupoly chrámu sv. Petra a čerešničkou na torte je najvýznamnejšie stredoveké talianske pútnické mesto Assisi a miništát San Marino uprostred divokej prírody.

1. deň:
Ráno sa presunieme zo Slovenska (z Bratislavy cca o 07:00h.), tranzit cez Rakúsko do Talianska. Prídeme do Montecatini Terme, kde sa ubytujeme.

2. deň:
Dnes nás čaká renesančná Florencia. Prejdeme sa jej historickým centrom a prehliadneme si skvosty ako Dóm, Palazzo Vecchio na námestí Piazza della Signoria so sochou Dávida od Michelangela. Upúta nás Medicejská kaplnka a uvidíme známy most Ponte Vecchio s množstvom tradičných zlatníctiev. Popoludní nasmerujeme kurz na Rím.

3. deň:
Keďže všetky cesty vedú do Ríma, po raňajkách sa spoločne vydáme spoznávať jeho krásy a legendami opradené pamiatky. Začneme v najmenšom štáte sveta, zároveň hlavnom meste katolíckej cirkvi, vo Vatikáne. Prezrieme si Námestie sv. Petra s Bazilikou sv. Petra, pričom bude príležitosť vystúpiť na kupolu. Naskytne sa nám fotogenický a bezkonkurenčný výhľad na Rím i Vatikán. Budeme mať možnosť navštíviť Vatikánske múzeá(individuálna návšteva) so svetoznámou Sixtínskou kaplnkou, ktorej strop detailne vymaľoval Michelangelo.

4. deň:
Pokračujeme v spoznávaní ďalších rímskych skvostov. Prezrieme si novodobý div sveta Koloseum, Forum Romanum, Kapitol, očarujúcu Fontána di Trevi, Benátske námestie s pamätníkom Viktora Emanuela II., Španielske námestie so známymi Španielskymi schodmi, Pantheon, námestie Piazza Navona s Fontánou štyroch riek či námestie Piazza Colonna.V popoludňajších hodinách sa presunieme smerom na Perugiu.

5. deň:
Po raňajkách sa presunieme do Assisi, najvýznamnejšieho stredovekého pútnického mesta v Taliansku, kde nás čaká prehliadka mesta. Naše kroky povedú do San Marína - individuálny program. Vo večerných hodinách sa presunieme na ubytovanie.

6. deň:
Vyrážame do najromantickejšieho mesta vôbec, do Benátok. Mesto leží na 118 ostrovoch, vzájomne oddelených kanálmi a pospájaných krásnymi mostami. Zažijeme prehliadku mesta: Dóžov palác, Most vzdychov, Námestiesv. Marka s Bazilikou sv. Marka, Hodinová veža, Ponte Rialto a ďalšie. Vo večerných hodinách odchod na Slovensko.

7. deň:
Na Slovensko sa vrátime v skorých ranných hodinách.


Ubytovanie:
5 x v hoteli 3*.

Stravovanie:
5 x raňajky.


Doprava:
Autokarová.

Celková cena zahŕňa:
Dopravu luxusným autokarom. 5 x ubytovanie s raňajkami v hoteli 3*. Sprievodcu CK SATUR. 

Celková cena nezahŕňa:
Doplatok za jednolôžkovú izbu. Doplatok za miestenku. Doplatok za 5 večerí. Vstupy. Vaporetto. Pobytovú taxu. Cestovné poistenie.